GCB

errrkkkk kenyang . alhamdulillah ~
phewww

thanks for sending me GCB , dear
for the first time
he came to my house
just to send this GCB to me

lets story begin

at first, dia text aku
seperti kebiasaannya ya
he told me that he had family gathering
to be short, he got plan nak klua dengan kawan
one of it is go to McD
aku pun ambik kesempatan ni
pesan kat dia tolong belikan GCB
agak main main bunyinya
tak tau pulak dia nak jugak bagi
for real
ahh for sure
sebab dia suka sangat mark my word
walaupun aku main main jer

tadaa ~
dia betol betol muncol di depan mata aku
depan rumah bapak aku for sure aa
malam malam macam ni ? yalaa
and dia pun hulurkan GCB tu kat aku dengan senyuman
rindu sangat kat dia
lebih lebih lagi senyuman dia yang agak manis tu
aiseh
cair saya, mama :)

awak , thanks a lot ya
terharu sangat sangat tho
i'll gonna miss this moment a lot on the future aa
love you my man <3


makan GCB sambil denga lagu wedding dress memang layan ~
aww :')

Thanks for reading my entry and i really appreciate it

1 comment:

  1. yeah nya tek. sweet kali jak :P.

    ReplyDelete